Majs KRAV

Magnihill

Lösfryst Majs KRAV-märkt ifrån Magnihill. Säljs i storpack, så perfekt till storkök och restauranger. Majs är givet till taco-fredagarna, men också väldigt gott och mättande att ha i sallader, och matiga grytor eller äta det som det är.

  • KRAV-märkt Majs som säljs i storpack
  • Storkök och resturanger
  • Majs passar utmärkt i sallader, grytor, tacos eller som tillbehör till all typ av mat.

....Visste du att popcorn, som är ett av världens populäraste snacks, görs genom att värma torkade majskorn i het olja och vänta på att kornen ska börja "poppa". Det som händer under denna process är att kornen vänds in-och-ut. (!)

Produktspecifikation

LeverantörMagnihill AB
VarumärkeMagnihill
Försäljningsenhet2x2500g
Vårt Art. Nr.53233
Lev. Art. Nr.33714
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall84 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Magnihill

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se