Malmö I Love You

Hyllie Bryggeri

Malmö I Love You, en öl från Hyllie Bryggeri. Till alkoholservering. För café, bar, krog, restaurang och hotell. Alkoholhalt 4,6%. "Malmö I Love You" är en veteöl av sorten "Berliner Weisse". Den har en syrlig smak där smaker som hallon, vattenmelon och blodgrapefrukt kan kännas av.

En "Berliner Weisse" innebär oftast att den dricks mer som en drink än en öl. Den blandas sedvanligt ut med saft för att dra ner på syrligheten och får då en häftig färg beroende på vilken typ av saft man väljer att blanda ut med.

Hyllie Bryggeri startades år 2016 i Nyhamn, två minuter från centrala Malmö i ett litet garage. De blev redan deras första år som bryggeri utsett i Sverige till "bästa nya bryggeri". Idag levererar de sin öl till krogar och barer runt om i hela Europa.

  • Malmö I Love You - Hyllie Bryggeri
  • Syrlig smak med inslag av bär
  • För café, bar, krog, restaurang och hotell

Produktspecifikation

VarumärkeHyllie Bryggeri
Försäljningsenhet24x33cl
Vårt Art. Nr.64956
Lev. Art. Nr.25
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall70 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Hyllie Bryggeri

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.