Mango syrup

Monin

Mango är Indiens, Fillipinerna och Pakistans nationalfrukt och den har sitt ursprung i sydost Asien. Mango kallas ofta för tropikens äpple. Frukten och löven används ofta för att dekorera ingångar och dörrar i indiska hus vid högtider så som bröllop.

Den oftast rå. Dess saftiga fruktkött är sött och luktar fantastiskt. Det finns många olika sorters mango. Den sydamerikanska Mangon har ett lite tjockare skinn och används ofta i sydamerikanska salsas och chutneys. Mango används också i asiatiska curry-, fisk- och salladsrätter.

När du adderar Mango-syrup tillför du en söt smak för att skapa en exotisk drink. Du kan använda den i drinkar, te, smoothies eller tropisk punsch.

Hållbarhet 3 månader i öppnad förpackning. 
En flaska innehåller 0,7 liter.

Färg

Gul

Smakbeskrivning

Fruktig mangofruktskropp, söt mangosmak med en liten syrlighet.

Användningsområden

Drinkar, läsk, smoothies, lemonader, frukt-punsch och te. Kan användas för fantastiska martini-drinkar. Passar bra med en något syrlig juice så som tranbär. En annan god kombination är att mixa en smoothie tillsammans med Passions-frukt syrup, ananas-juice och citron-juice. Gå till Monins hemsida för flera goda drinktips.

Ingredienser

Socker, vatten, koncentrerad mangojuice och andra fruktjuicer, arom, färgämnen: E161b, E163, emulgeringsmedel: acaciagummi, E445. Fruktjuice totalt: minst 26%, varav 10% mangojuice.

Produktspecifikation

LeverantörBarkonsult AB
VarumärkeMonin
Försäljningsenhet1x70cl
Vårt Art. Nr.122702
Lev. Art. Nr.M19
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Monin

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se