Mango puré

Monin
Mango är en mycket populär frukt världen över och i t ex USA har mango gått från att vara en regionalt välkänd frukt (främst i de södra staterna) till att vara en högt aktad smak och finns på menyer över hela landet. Monin Mango Puré tar tillvara på den söta, tropiska smaken av mango och utan att tappa texturen i purén, som består av mango av högsta kvalite och bästa smak för använding i olika typer av drycker.

Hållbarhet 3 månader i öppnad förpackning. 
En flaska innehåller 1 liter.

Färg

Fylligt orange

Smakbeskrivning

Tropisk mango arom med saftigt fruktkött och textur.

Användningsområden

Passar utmärkt smoothies, shakes, drinkar, saft/lemonad och iste.

Ingredienser

Socker, koncentrerad mango puré, vatten, naturlig smak, förtjockningsmedel: pektin, surgörande medel: citronsyra, konserveringsmedel: kaliumsorbat, tistelextrakt.

Produktspecifikation

LeverantörBarkonsult AB
VarumärkeMonin
Försäljningsenhet1x1l
Vårt Art. Nr.50061
Lev. Art. Nr.M111
Antal st per krt4 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Monin

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se