Sanitetsrengöringsmedel, MAXX Into Citrus2

ECOLAB

Rengöringsmedel med citrusdoft för alla ytor och golv i badrum. Effektiv rengöring med syrabaserade tensider vilket tar bort kalk, urin och annan smuts i sanitetsutrymmen. Rengöringsmedlet är mycket effektiv på syratåliga ytor och kräver ingen typ av skyddsutrustning eller säkerhetsutbildning.

  • Rengöringsmedel för sanitetsutrymmen
  • Kräver ingen speciell säkerhetsutrustning 
  • Citrusdoft
  • Effektiv rengöring på syratåliga ytor

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet12x1l
Vårt Art. Nr.51809
Lev. Art. Nr.9084580
Antal st per krt12 st
Antal krt per pall30 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se