Mellanmjölk 1,5%, 10 L

Arla

Mellanmjölk 1,5%, i 10 L-BIB från Arla för café, bageri, restaurang och storkök. Mjölk är viktigt för att såväl kanelbullarna ska bli bakta som att soppan ska vara redo för servering. I restaurang- och storköksbranschen är kvantiteten mycket viktig. Här hittar du mjölk av finaste kvalitet från svenska gårdar i storpack om en 10 L-Bag in Box. Med ett enormt användningsområde och näringsinnehåll är mjölk en självklar måltidsdryck i matsalen på skolan såväl som på lunchservering på kontor. Mjölk är dessutom en naturlig källa till protein, kalcium och vitamin B12. Förvara vid max +6°C.

  • Mellanmjölk från Arla i BIB á 10 L för café, bageri, restaurang och storkök
  • Viktig produkt för bassortiment med stort användningsområde
  • Fetthalt: 1,5%
  • Förvaras kylt vid max +6°C

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet1x10l
Vårt Art. Nr.52675
Lev. Art. Nr.4228
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall54 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se