Mild Yoghurt Naturell 4%, 1 L, EKO

Arla

Ekologisk och mild yoghurt med naturell smak från Arla. Perfekt för fika- eller frukostservering på café, hotell och storkök. Arlas yoghurt är tillverkad av mjölk från svenska gårdar och av bästa kvalitet. Den milda karaktären har en len, rund och fantastisk balans som tar frukostserveringen till nästa nivå. Servera naturell yoghurt från Arla med müsli, flingor, frukt eller färska bär. Perfekt för en lyxig och hållbar hotellfrukost. Även populär för mellanmål och fika på café. Förvaras i kylskåp och högst +8°C.

  • Mild Yoghurt Naturell från Arla
  • Ekologisk och KRAV-märkt
  • Perfekt för fika- eller frukostservering på café, hotell och storkök
  • Fetthalt: 4%
  • Säljes om 6 st 1 L-förpackningar
  • Förvaras i kylskåp och högst +8°C 

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.52677
Lev. Art. Nr.8385
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall96 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se