Mild Yoghurt Mango 1,8%, 5 kg

Arla

Mild Yoghurt med smak av frisk mango från Arla. Smidigt storpack för frukostservering på café, hotell och storkök. Här presenterar Arla en len, mjuk och fantastisk yoghurt att bjuda gästerna på. Yoghurten kommer i en ekonomisk och smart 5 kg-förpackning som gör det enkelt att försluta den efter användning. Den milda yoghurten är gjord på svensk mjölk från Arlas gårdar och passar utmärkt med goda tillbehör så som granola, flingor, frukt eller bär. Förvaras kylt vid högst +8°C.

  • Mild Yoghurt med smak av Mango från Arla
  • Perfekt för servering av frukost eller mellanmål på café, hotell eller storkök
  • Smidig 5 kg-förpackning som är enkel att försluta
  • Fetthalt: 1,8%
  • Förvaras kylt vid högst +8°C

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.52678
Lev. Art. Nr.8907
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall64 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se