Mild Yoghurt Naturell 3%, 1 L

Arla

Mild yoghurt med naturell smak från Arla i 10-pack. Perfekt för fika- eller frukostservering på café, hotell och storkök. Arlas naturella yoghurt smakar underbart gott med tillbehör som müsli, flingor, frukt eller färska bär. Perfekt för hotellfrukost eller mellanmål på café. Lägg upp naturell yoghurt i snygga skålar eller to-go alternativ, och toppa med en god granola, färska blåbär och lite ringlad honung på toppen. Arlas yoghurt är gjord på svensk mjölk och har en len, rund och fantastisk balans i smaken. Förvaras i kylskåp och högst +8°C.

  • Mild Yoghurt Naturell från Arla
  • Perfekt för fika- eller frukostservering på café, hotell och storkök
  • Fetthalt: 3%
  • Säljes om 10 st 1 L-förpackningar
  • Förvaras i kylskåp och högst +8°C 

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet10x1l
Vårt Art. Nr.52679
Lev. Art. Nr.87641
Antal st per krt10 st
Antal krt per pall60 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se