Milkshakemix 2,5%

Debic

Milkshakemix för restaurang och café från Debic är tillverkad av riktig grädde och är ett gott val när krämiga milkshakes ska mixas. Mixen har en god smak av mjölk, socker och vanilj vilket gör den enkel att kombinera med andra smaker. Denna milkshakemix går bra att mixa med de frukter och bär som föredras men kan också smaksättas med juice eller fruktpuré. Mixen är perfekt för brunchrestaurangen eller caféet som vill erbjuda en god milkshake. En kartong innehåller tre plastdunkar à fem liter, produktens fetthalt är 2,5%.

  • Milkshakemix tillverkad av äkta grädda
  • Lätt vaniljsmak men går att smaksätta genom att tillsätta exempelvis bär.
  • Perfekt för bruchrestauranger och kaféer.

Produkten ska förvaras i kylskåp och öppnad förpackning bör konsumeras inom 4 dagar.

Produktspecifikation

LeverantörFrieslandCampina NL
VarumärkeDebic
Försäljningsenhet3x5l
Vårt Art. Nr.61143
Lev. Art. Nr.0843682
Antal st per krt3 st
Antal krt per pall44 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se