Mjukglassmix

Debic

Mjukglassmix för restaurang, kafé och glasskiosk från Debic är gjord på riktig grädde och ger en härligt fluffig mjukglass. Mixen är kompatibel till alla mjukglsssmaskiner och ger en mjukglass med mycket tillfredställande volym samt volymökning. Debic har sedan 1970 producerat högkvalitativa mejeriprodukter som effektivserar det dagliga arbetet i storkök. Mjukglassmixen är utmärkt till restauranger som vill erbjuda mjukglass till dessert, för kaféet som vill servera en klick mjukglass till kakan eller glasskiosken som snabbt behöver fylla på mjukglassmaskinen en varm sommardag.

  • Debic Soft Ice Mix med äkta grädde
  • Kompatibel till alla mjukglassmaskiner
  • För restauranger, kaféer och glasskiosker

Fetthalten är 5%, ska förvaras i kylskåp och öppnad förpackning ska användas inom 4 dagar.

Produktspecifikation

LeverantörFrieslandCampina NL
VarumärkeDebic
Försäljningsenhet3x5l
Vårt Art. Nr.61142
Lev. Art. Nr.0843679
Antal st per krt3 st
Antal krt per pall44 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se