Färdigvikt Handduksservett, 48x48cm, grå/vit

Duni

Färdigvikta handduksservetter 48x48 cm, i en klassisk färgkombination från Duni. Här har vi en servett som tar rummet till nästa nivå. Handduksservetter är ett snyggt sett att skapa en hemtrevlig känska med ett lyxigt intryck. Faktumet att de dessutom är färdigvikta, ger produkten full pott. Handduksservetterna har varit mycket populära sedan de lanserades och är trendigt nog tidlösa. Välj dessa servetter för en innovativ och hemtrevlig känsla vid bordet hos café, restaurang eller hotell. De är dessutom FSC-certifierade och komposterbara!

  • Färdigvikta handduksservetter
  • Grå/vit i 48x48 cm
  • För en hemtrevlig och trendig känsla vid bordet hos café, restaurang eller hotell
  • FSC-certifierade och komposterbara

Produktspecifikation

LeverantörDuni AB
VarumärkeDuni
Försäljningsenhet6x60 st
Vårt Art. Nr.60408
Lev. Art. Nr.182685
Antal st per krt360 st
Antal krt per pall24 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Duni

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se