Smör Normalsaltat, 10 g portion

Arla

Svenskt smör i portionsförpackning á 10 g från Arla. Smidigt alternativ för salladsbarer, caféer, restauranger och hotell. Placera Arlas portionsask av smör i brödkorgen på restaurangen eller på hotellfrukosten för ett professionellt och stilrent intryck. Godare pålägg får man leta efter. Det normalsaltade smöret är gjort av enbart naturliga råvaror, med 100% svensk grädde av finaste kvalitet som bas. Det är i Götene som Arla kärnar färsk grädde tills det blir smör, och sedan adderar några nypor salt. Smör i portionsförpackning är ett praktiskt och klassiskt val för hotell, café och restaurang. Fräscht, snyggt och supergott helt enkelt! Förvaras vid högst +8°C och har en hållbarhet på hela 70 dagar.

  • Svenskt smör i portionsförpackning á 10 g från Arla
  • Praktiskt och fräscht på salladsbarer, caféer, restauranger och hotell
  • Säljes om 300 st x 10 g
  • Fetthalt: 82%
  • Förvaras vid högst +8°C

Visste ni att smör fungerade som valuta i Sverige på 1200-talet? "Det blir 234 g smör tack". Underbart tycker vi.

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeArla
Försäljningsenhet300x10g
Vårt Art. Nr.52902
Lev. Art. Nr.56126
Antal st per krt300 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Arla

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se