Havregrädde 15%, Oat Cuisine, 10L

Kaslink Aito

Havregrädde från Kaslink anpassad för matlagning för café, restaurang och storkök. Matlagningsgrädde gör ofta att varje sås, soppa och gryta blir sådär fyllig och krämig som man vill att den ska bli. Med havregrädde fungerar det på exakt samma vis, men helt plötsligt kan alla kunder smaka! Matlagningsgrädde från Kaslinks varumärke Aito, är nämligen helt fri från gluten, laktos, och mjölk.

Det är ljuvlig havre som är hemligheten bakom produkten och det finns massvis med inspirerande recept med havreprodukter hos Kaslink. Här säljes havregrädden i smart storpack om 10 liter, anpassat för restaurang och storkök. Förvara i max +8°C.

  • Matlagningsgrädde baserad på havre för café, restaurang och storkök
  • Helt fri från gluten, laktos och mjölk
  • Smakar och beter sig likt grädde
  • Fetthalt: 15%
  • Säljes i praktisk 10 L-Bag in Box

Kaslink är ett finskt familjeföretag som producerar fantastiska havreprodukter, vilka de även kallar "Nordisk Superfood", med tanke på hur optimalt vårt klimat är för att odla havre.

Produktspecifikation

LeverantörKaslink Aito Oy
VarumärkeKaslink Aito
Försäljningsenhet1x10l
Vårt Art. Nr.53091
Lev. Art. Nr.300010
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall72 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se