Havregrädde 15%, Oat Cuisine, 1L

Kaslink Aito

Oat Cuisine från Kaslink, är en glutenfri och mjölkfri matlagningsgrädde baserad på havre, för café, restaurang och storkök.  Havregrädde anpassad för matlagning, gör det helt plötsligt möjligt att ha en krämig sås eller soppa på menyn, men som både en vegan, laktosintolerant och glutenintolerant kan välja bland.

Havret ger en fantastiskt gräddig smak, beter sig som grädde och han tillagas både varm som kall. Det finska familjeföretaget Kaslink är proffs på havre, och har massor med inspirerande recept med havreprodukter för dig som vill erbjuda gästerna ett hållbart alternativ istället för mjölkprodukter. Förvara havregrädden i max +8°C.

  • Matlagningsgrädde baserad på havre för café, restaurang och storkök
  • Helt fri från gluten, laktos och mjölk
  • Smakar och beter sig likt grädde
  • Fetthalt: 15%
  • Säljes i praktiska 1-litersförpackningar

Det blir allt viktigare att kunna erbjuda en måltid som kan njutas och ätas av alla, oavsett allergi, diet eller livsval. Kaslink är ett finskt familjeföretag som producerar fantastiska havreprodukter, vilka de även kallar "Nordisk Superfood", med tanke på hur optimalt vårt klimat är för att odla just havre.

Produktspecifikation

LeverantörKaslink Aito Oy
VarumärkeKaslink Aito
Försäljningsenhet8x1l
Vårt Art. Nr.53090
Lev. Art. Nr.300009
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se