Havredryck, Oat Drink Barista

Kaslink Aito

Havredryck, Oat Drink Barista, från Aito Kaslink för caféer, restauranger och kaffebarer som vill skumma den perfekta havredrycken. Framtagen för kaffeälskare runt om i världen, gör finska Kaslink stordåd med deras havredryck "Oat Drink Barista". Ger en perfekt skummad havredryck med nötig ton som balanserar sig utmärkt med kaffets smakrika aromer. Numera är det många som beställer en havrelatte på café, eller väljer just havrebaserad "mjölk" i sitt kaffe. Kika in hos Kaslink för inspirerande recept med havreprodukter. 100% fri från mjölk och laktos såklart.

  • Havredryck, Oat for Baristas, från Aito Kaslink för caféer, restauranger och kaffebarer
  • Havredryck för den perfekt skummade mjölken
  • Gluten- och mjölkfri
  • Säljes i miljövänlig 1-litersförpackning
  • Förvaras i rumstemperatur tills förpackningen är öppnad

"Nordisk Superfood", beskriver det finska familjeföretaget Kaslink om sina havreodlingar. Det nordiska klimatet, och i synnerhet det finska, sägs vara det optimala för att odla just havre. Hela odlingen sköts av biogas utan onödiga utsläpp och förpackningen är gjord av ekologisk papp som är lätt att återvinna.

Produktspecifikation

LeverantörKaslink Aito Oy
VarumärkeKaslink Aito
Försäljningsenhet8x1l
Vårt Art. Nr.53088
Lev. Art. Nr.300007
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se