Obstructed Visibility

Hyllie Bryggeri

Obstructed Visibility, en öl från Hyllie Bryggeri. Till alkoholservering. För café, bar, krog, restaurang och hotell. Alkoholhalt 7%. "Obstructed Visibility" är en öl av sorten New-England IPA som är bryggd på humle. Den har en tydlig besk smak med smaker från frukter som nektarin, passionsfrukt, ananas, grapefrukt men också mynta och tallbarr.

NEIPA eller "New England IPA" är en amerikansk stil för ölbryggning där skillnaden från en vanliga IPA är att den oftast har en intensiv tropisk fruktsmak vilket också resulterar i en mycket mindre syrlighet i ölen.

Hyllie Bryggeri startades år 2016 i Nyhamn, två minuter från centrala Malmö i ett litet garage. De blev redan deras första år som bryggeri utsett i Sverige till "bästa nya bryggeri". Idag levererar de sin öl till krogar och barer runt om i hela Europa.

Denna produkt säljes även i fat - art.nr: 64958

  • Obstructed Visibility 7% - Hyllie Bryggeri
  • Tydlig beska med inslag av nektarin, passionsfrukt, ananas, grapefrukt
  • För café, bar, krog, restaurang och hotell

Produktspecifikation

VarumärkeHyllie Bryggeri
Försäljningsenhet24x33cl
Vårt Art. Nr.64957
Lev. Art. Nr.114
Antal st per krt24 st
Antal krt per pall70 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Hyllie Bryggeri

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.