Matbox, Octaview, 1800ml

Duni

Matbox Octaview för kalla rätter i storlek 1800 ml från Duni. Octaview är en skål gjord på plast som har åtta kanter. Tillhörande plastinsats 118846 finns också att köpa hos oss. Den är speciellt anpasad för kall mat men klarar temperaturen upp till 70 grader. Octaview passar perfekt till take away för caféer och andra restaurangverksamheter. Locket är transparant och är löstagbart och matboxen går att stapla vilket gör det effektivt för den som vill spara plats.

  • Matbox för kalla rätter upp till 70 grader.
  • Bra för take away
  • 305x305x60  mm(LxBxH)
  • Staplingsbar, bra för resurangverksamheter med lite utrymme.

Produktspecifikation

LeverantörDuni AB
VarumärkeDuni
Försäljningsenhet1x75st
Vårt Art. Nr.60202
Lev. Art. Nr.149873
Antal st per krt75 st
Antal krt per pall9 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Duni

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se