Oxbringa, rimmad med sky

Lithells

Oxbringa, rimmad med sky, från Lithells för restaurang och storkök. Långsamt tillagad för perfekt mörhet och härlig sälta. Oxbringa är tidskrävande och är därför en utmärkt produkt att köpa tillagad för att kunna erbjuda något av det finaste utan att det tar all världens tid. Severa med pepparrotssås för ett traditionellt upplägg eller kall i den trendiga s.k. Reuben Sandwich.

  • Oxbringa från Lithells för restaurang och storkök
  • Rimmad med sky
  • Förenkla i köket med en annars mycket tidskrävande ingrediens
  • 79 % Nötkött

Tillagning: Färdiglagad. Skiva och värm i ugnen på 100% ånga i 55-60° ungsvärme i ca 20 minuter. Alternativt kan du skära i 10-15 mm skivor och steka i en grillpanna 1+1 minut. Den goda skyn kan användas till sås eller för att hällas på oxbringan efter uppvärmning. 

Produktspecifikation

VarumärkeLithells
Försäljningsenhet2x2.5kg
Vårt Art. Nr.61430
Lev. Art. Nr.817912
Antal st per krt2 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lithells

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se