Glass & Tillbehör

Glass i stora lass för café, kiosk, butik eller förening. När värmen smyger sig på, är det vitkigt att ha glass i sortimentet. Glass är den svalkande produkten som gör livet lite bättre, varje gång. Det sägs att vi har avnjutit den frusna godbiten sedan Romarriket, och Alexander den Stores favoritsmak sägs vara honung. Utforska vårt glass-sortiment med olika varianter av ljuvlig choklad, salta nötter, utsökt karamell, len vanilj, söta jordgubbar eller varför inte fruktiga isglassar? Vi har både favoriter på pinne, strut-klassikern samt isglassar för de varmaste av dagar. Här finner du glass samt klassiska tillbehör för alla typer av verksamheter.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se