Svensk Fågel färdiglagat

Den gula pippin är en märkning som garanterar att kalkonen eller kycklingen är svensk, dvs. kläckt, uppfödd, slaktad och förädlad i Sverige. När du ser Svensk Fågel certifieringen på en produkt vet du samtidigt att fåglarna är uppfödda enligt strikta kvalitet- och kontrollprogram som garanterar djurets välfärd och hälsa. De bönder som föder upp fåglar med märket Svensk Fågel strävar även efter en hållbar uppfödning och produktion vilket även gör det till ett klimatsmartare val. Använder du Svensk Fågel på din meny i restaurangen kan du därför vara stolt för du har gjort ett bättre val, för så väl fågel, människa och planet.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se