Fisk & Skaldjur från Feldt's Fisk

Med över 1000 produkter är Feldts en ledande leverantör av fisk och skaldjur till restaurang och storkök. Företaget grundades 1991 av Lennart Feldt och drivs idag av andra generationen från Kungshamn i Bohuslän. Målsättningen är tydlig och bör nog sägas med västkust-dialekt: Att vara Sveriges bästa fiskföretag.

Feldts är med i hela processen, från fångst till färdig produkt och kontrollen är mycket noggrann. Med Feldts kan du alltid vara säker på att det är glasering som läggs på fisken vid frystorkning. Det gör att du inte betalar för vatten som en del av vikten.

Vare sig fisken du letar efter är rå, panerad, opanerad eller förstekt hittar du ett bra sortiment hos Kungshamns-företaget. Behöver du hjälp i valet rekommenderar vi att du talar med en av deras kunniga säljare. Feldts är även kända för sina fantastiska räkor vilka serveras på restauranger och caféer över hela Sverige.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.