Den relativt låga fetthalten i kyckling minskar risken för högt kolestorol. Kycklingen är ett bättre alternativ när det kommer till klimatpåverkan jämfört med rött kött. Dessutom är det rikligt med protein i de små liven så det passar perfekt efter träningspasset. Hur som helst, om du vill servera kyckling på din restaurang, i salladsbaren eller i storköket har du kommit helt rätt. Vi lagerför den aldra finaste kycklingen med märkningen Svensk Fågel som garanterar att pippifågeln vare sig det är kalkon eller kyckling, blivit kläckt, uppfödd, slaktad och förädlad i Sverige. Med tanke på vår relativt höga standard vad gäller djuhållning i Sverige kan du därför stolt visa upp den Svenska fågeln på din meny. Tänk också på den lägre miljöpåverkan eftersom att fåglarna stannar inom landet.
Här nedanför hittar du bl.a. kycklingklubbor, drumsticks, buffalo wings, kycklingkörv samt filéer från kycklingbröst. Några produkter är förädlade som exempelvis chicken nuggets och grillad salladskyckling. Gemensamt är att alla förpackningar är i stora förpackningar för restaurang, caféer och andra storkök.
Kycklingfärs som är perfekta att göra kycklingburgare av, kycklingbolognese och kycklingfärsbiffar. För bästa resultat förvaras fryst. Vid tillagning tina i kyla.
Mörad kycklingbröstfilé från Guldfågeln som försätt oss med fantastisk kvalitet sedan starten 1975. Guldfågeln är stolta att kunna försäkra att all deras kyckling är 100% svensk, vilket innebär att de är kläckta, uppfödda, slaktade och förädlade på svensk mark.
Mörad kycklingbröstinnerfilé från Guldfågeln. Vikt: 20-50 g. Antal: 120-300 st. Givetvis är kycklingen svensk, det är den alltid från Guldfågeln.
Kycklinglårfilé utan skinn. För bästa resultat, tillaga i stekpanna eller i ugn ca 175°C. Var noga med att köttsaften inte har några rosa inslag vid förtäring.
Denna färdigstekta och strimlade kycklinglårfilé passar utmärkt till de flesta kycklingrätterna på menyn eller varför inte för en lyxig salladsbuffé. Värms i ugn, mikro eller stekpanna.
Majskycklingklubba utan ryggben från Guldfågeln, för storkök och restaurang. Guldfågeln är stolta att kunna försäkra att all deras kyckling är 100% svensk, vilket innebär att de är kläckta, uppfödda, slaktade och förädlade på svensk mark.
Majskycklingklubba utan skinn från Guldfågeln, för storkök och restaurang. Guldfågeln är stolta att kunna försäkra att all deras kyckling är 100% svensk, vilket innebär att de är kläckta, uppfödda, slaktade och förädlade på svensk mark.
Passar givetvis utmärkt till en salladsbuffé eller som ingrediens i en kycklingrätt. Färdigstekta och färdigtärnade är allt som behövs lite tid i ugn eller mikro för att de ska vara klara för tallriken.
Strimlad kycklinglårfilé 12mm från Guldfågeln, för storkök och restaurang. Passar utmärkt att göra kyckling teriyaki, kycklingstroganoff eller klassisk kycklingcurry.
Strimlad och tärnad kycklinglårfilé 12mm från Guldfågeln, för storkök och restaurang. Passar utmärkt att göra kyckling teriyaki, kycklingstroganoff eller klassisk kycklingcurry.
Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.
Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.
031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se
© 2020 OUT OF HOME AB. ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLES.
OUT OF HOME AB
GAMLESTADSVÄGEN 2
415 02 GÖTEBORG
ORG. NUMMER: 556614-6584