Den relativt låga fetthalten i kyckling minskar risken för högt kolestorol. Kycklingen är ett bättre alternativ när det kommer till klimatpåverkan jämfört med rött kött. Dessutom är det rikligt med protein i de små liven så det passar perfekt efter träningspasset. Hur som helst, om du vill servera kyckling på din restaurang, i salladsbaren eller i storköket har du kommit helt rätt. Vi lagerför den aldra finaste kycklingen med märkningen Svensk Fågel som garanterar att pippifågeln vare sig det är kalkon eller kyckling, blivit kläckt, uppfödd, slaktad och förädlad i Sverige. Med tanke på vår relativt höga standard vad gäller djuhållning i Sverige kan du därför stolt visa upp den Svenska fågeln på din meny. Tänk också på den lägre miljöpåverkan eftersom att fåglarna stannar inom landet.

Här nedanför hittar du bl.a. kycklingklubbor, drumsticks, buffalo wings, kycklingkörv samt filéer från kycklingbröst. Några produkter är förädlade som exempelvis chicken nuggets och grillad salladskyckling. Gemensamt är att alla förpackningar är i stora förpackningar för restaurang, caféer och andra storkök.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se