Alkoholfritt vin

Alkoholfritt vin är ett utmärkt alternativ för många tänkbara gäster och situationer. Tillverkningsprocessen är inte en enkel match, då man först måste göra vin på ett traditionsenligt vis, för att sedan avlägsna all alkohol i vinet. Ett alkoholfritt vin får innehålla max 0.5 volymprocent alkohol. Knepet bakom tillverkningen av alkoholfritt vin är att jobba med ett smakrikt vin, då det är oundvikligt att aromer går förlorade i processen. I sortimentet har vi samlat alkoholfria viner av finaste kvalitet där mycket arbete finns bakom varje val - hela vägen från druva till slutprodukt. Alhoholfritt vin är ett viktig produkt att kunna erbjuda för restauraqnger och hotell. 

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se