En av de mest populära dryckerna att servera kylt på café och restaurang är juice. En av de vanligaste frukterna att tillverka juice från är apelsinen och tillverkningen är egentligen ganska enkel. Pressa helt enkelt ut den naturliga vätskan från frukt eller grönsak så har du en juice. Du behöver ungefär 2,5 kilo frukt för att få till en rejäl batch på 1 liter apelsinjuice. Nu mera finns det god tillgänglighet på juice från tomat, ingefära, mango, passionsfrukt, ananas äpple och en mängd andra frukter, grönsaker och bär. De säljs i glas och PET, främst på caféer och i butiker. För att en juice skall få kallas juice måste innehållet vara 100% ren fruktjuice. De som tillsätter socker, vatten och andra tillatser gör istället det som kallas Fruktdryck.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se