"When life gives you lemons, make lemonade." – det välkända citatet myntades redan 1915. Idag är lemonad en uppskattad dryck att erbjuda på café och restaurang året om men särskilt under vår och sommar. Lemonad är populärt över hela världen och syftar generellt till en fruktig smak. Likt namnet antyder handlar det om pressad citron. Olika kulturer har dock adderat spännande smaker till drycken och idag hittar man bl.a. ingefära, lime och andra frukter och blandningar med örter som mint och mynta som ger god smak tillsammans med den fräscha citronen. Första beviset på lemonad kommer från 1000-talet och Egypten men källor pekar på att den från början har sitt ursprung i Asien under 700-talet. 

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se