Smoothies är smakrika, goda och mättande drycker, gjorda på frukter, bär och andra nyttigheter. Smoothies är definitivt en av de mest populära dryckerna att servera kylt på café och restaurang. Det gäller även utbudet hos butiker och kiosker. Under varma sommardagar eller de dagar man behöver en antioxidant-kick, är det smoothies som gäller. I sortimentet finner du smoothies med smaker av hallon, banan, mango, jordgubb, blåbär bland flera. Välj bland estetiskt snygga glasflaskor som är perfekt för hyllan på caféet, eller smidiga tetra pak, med tillhörande suggrör för den yngsta gästen. 

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se