Maskindiskmedel

Maskindiskmedel är en produkt som samtliga verksamheter aktiva inom mat- och dryckesbranschen behöver i sin vardagliga rutin. Exempelvis är café, restaurang, krog och hotell sådana exempel. Vi har ett stort utbud av maskindiskmedel anpassade för olika situationer, så som hårt repsektive mjukt vatten, i fast eller flytande form, samt de som är anpassade för olika specifika material. Vi har även maskindiskmedel i lager som fungerar i de flesta vattenförhållandena. En del av våra maskindiskmedel är till för att sitta i en doseringsdispenser, var på leverantören kan hjälpa er med att beställa rätt utrustning. Tveka inte att höra av er om ni behöver vår hjälp för att lotsa er rätt! 

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se