Kampanjer vegetariskt från YiPin

År 1997 gick familjens flytt till Sverige från Kina med gammelmormors Tofu & Tempeh recept på fickan. Och idag har YiPin en blomstrande verksamhet och fabrik i Vallentuna. Tofu och Tempeh är en hantverk av fina råvaror, som kräver passion, omsorg och kärlek, just precis som gammelmormor tilllagade dom. Yipin vill uppmuntra alla inbitna köttätare att testa. Och alla veganer också naturligtvis. Och alla mittemellan. Alla helt enkelt!

Så vad är egentligen Tofu VS Tempeh
Tofu är nedmalda sojabönor som tillsammans med vatten och mineralsalt har fått stelna. Dess användningsområde är allt annat än stelt. Den kan exempelvis stekas,ugnsbakas, friteras, marineras eller mixas till dessert. 

Tempeh tillverkas vanligen av kokade sojabönor där ett svampmögel tillsatts och som på en till två dagar bildar ett vitt mycel som binder samman bönorna till en fast massa som kan skäras upp och funkar lika bra att stekas, som  och till exempel stekas, ugnsbakas eller friteras.

Inga produkter hittades.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se