Sortiment från Carly's Natural Company

Vad har egentigen en elitidrottare, entreprenörer och en energifylld kvinnlig pilot gemenasamt. Vad är egentligen historian bakom Carlys Natural?
Tidig 90-tal så började historien i Arizona om Captain Carly’s Natural Co. Chris som är företagets medgrundare, som vid den tiden är professionell golfspelare, träffar en äventyslysten ung kvinna vid namnet Carly. Hon drömmer om att en dag kunna besöka Mars men vägen dit är lång och börjar med flyglektioner, något som kräver både pengar och mängder av energi. För att hålla sitt fokus och energi dricker Carlys espresso, som vid den tiden var både dyrt och inte så gott. 

Men finns det ett bättre alternativ än espresso, och som kanske till och med ger mer effekt?
En idé föds och laborationen av olika komponenter och ingridienser börjar och många år senare har det blivit verklighet och Captain Carly’s Natural Company’s energi- och fokusshot BOOST är född. BOOST by Carly´s Natural är perfekt när du behöver extra energi- och fokus-boost under dagen. Innehåller inga onödiga tillsatser och är helt vegansk samt innehåller 180mg koffein. Ett energitillskott med funktionellt innehåll som ger energi på minuten och fokus i timmar. Behovet av ett enkelt, tillgängligt och effektivt hjälpmedel till att snabbt få upp energinivån i kroppen har alltid funnits där

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se