Sortiment från Carly's Natural Company

Vad har egentligen en elitidrottare, entreprenörer och en energifylld kvinnlig pilot gemensamt. Vad är egentligen historien bakom Carly’s Natural?
Tidigt 90-tal så började historien i Arizona om Carly’s Natural Company. Chris som är företagets medgrundare, vid den här tiden professionell golfspelare, träffar en äventyrslysten ung kvinna vid namn Carly. Hon drömmer om att en dag kunna besöka Mars. Men vägen dit är lång och börjar med flyglektioner, något som kräver både pengar och mängder av energi. För att hålla sitt fokus och energi uppe dricker Carly espresso, som vid den tiden var både dyrt och inte så gott. 

Men finns det ett bättre alternativ än espresso, och som kanske till och med ger mer effekt?
En idé föds och laborationen av olika komponenter och ingredienser börjar och många år senare har det blivit verklighet. Carly’s Energy Shot föds.

Carly's Energy Shot är en naturlig, funktionell och helt vegansk energishot. En perfekt produkt när du behöver extra energi och vitaminer, när du inte nödvändigtvis också är törstig och när du vill undvika onödiga tillsatser. Smidigt format (60ml) samt att den ej behöver kylas, gör produkten ”on the go”-vänlig. En shot innehåller 180 mg koffein, ungefär som två koppar kaffe. 

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.