Sortiment från NPA Plast

När det kom till valet av leverantör för plast är NPA ett av de företag som ligger i framkant när det gäller miljöoptimering. De lägger ner mycket arbete på att ta fram produkter som har låg vatten- och energiförbrukning och så lite koldioxidutsläpp som möjligt under produktion.

Mycket återvunnen plast används till produktionen. Av 420 ton totalt är 390 ton återvunnen plast (93%!). Koldioxidutsläppen minskar med ungefär 2 kg för varje 1 kg återvunnen polyetenplast jämfört med tillverkning i nyråvara av samma mängd. Dessutom minskar även råoljeförbrukning med 1 liter.

Bolaget grundades på 40-talet och har många olika varumärken i gruppen för att tillhandahålla olika behov. Från strong och super som är i premium-segmentet till biostark för den miljömedvetna och wrappy för att täcka behovet på lagret. Man har även tagit fram ett eget koncept för avfallshanteringen genom den smarta serien TubeSac. Saknar ni någon särskild produkt för er verksamhet ta kontakt med oss eller NPA Plast så tar vi in den.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.