Sortiment från Richard Juhlin

Under tusentals år har vin druckits i stora delar av världen. Den världsledande champagne-experten Richard Juhlin bestämde sig för att ta fram ett gott alkoholfritt alternativt till champagne och resultatet är bland annat Blanc de Blancs, ett mousserande Chardonnay-vin av högsta kvalitet. Richard Juhlin innehar världsrekordet i antal provade champagner på över 6000 stycken och är dessutom dubbad till riddare i distriktet Champagne. Vinet är framtaget i samarbete med MRG Wines som även erbjuder fler alkoholfria premium-viner för restauranger under varumärket Morouj.

Restauranger, caféer, hotell i alla säsonger serverar Richard Juhlin och Mouroj alkoholfria viner. De är även speciellt populära som alkoholfritt alternativ på bröllop och andra högtider.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12
kundservice@outofhome.se