Sortiment från Superbonobo

Det började som en dröm om att skapa produkter som får oss att leva gott men samtidigt undvika socker, tillsatser och sötningsmedel. Nu hittar du Superbonobo rawbars och rawbollar på gym, i caféer och butiker över hela Sverige.

Ett mellanmål som är så gott att man inte vill sluta äta, men samtidigt så nyttigt att man inte behöver sluta. Den verkligheten är här och den stavas Superbonobo. Det är inga konstigheter, här vet man på riktigt vad man får i sig. Det är 100% ekologiska råvaror hämtade från växtriket. Godsaker som passar såväl unga som gamla och som är enkla att ha med sig vart man än är. Nu kan ni ge efter sötsuget men slippa att skämmas. Söta och syrliga bär och frukter som blandats med krossade nötter och fröer. Tillsammans utgör de tre ben i Superbonobos sortiment som består av Rawbars, Rawbollar och GoDish.

Inga produkter hittades.

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se