Parfait

Debic

Parfait är en god och gräddig dessert som liknar glass, skillnaden är att glass fryses under omrörning medan parfait fryses stillastående. Denna dessertbas är gjord på det traditionella franska receptet och kan smaksättas efter eget önskemål, prova exempelvis med blodapelsin. Efter uppvispning kan parfaiten frysas in bläck för att sedan skäras i portioner eller frysas i en bytta för användas som kulglass. En mycket god dessert att servera på hotell, restaurang och konferensmiddagar.

  • God och gräddig dessert
  • Kan serveras spritsad, skuren i portion eller som kulglass
  • God dessert för hotell, konferens och restaurang

1 liter dessertbas blir cirka 20 portioner. Fryst Parfait är hållbar i cirka tre månader.

Produktspecifikation

LeverantörFrieslandCampina NL
VarumärkeDebic
Försäljningsenhet6x1l
Vårt Art. Nr.61131
Lev. Art. Nr.0747274
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall126 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se