Pastakyckling, stekt, tärnad

Guldfågeln

Snarlik sin kompis 2645 men dessa tärnade kycklingbitar är stekta och inte grillade. Passar givetvis utmärkt till en salladsbuffé, i pastasalladen, eller som ingrediens i en kycklingrätt. Färdigstekta och färdigtärnade är allt som behövs lite tid i ugn eller mikro för att de ska vara klara för tallriken. Är dessutom goda att äta såväl varma som kalla. Av högsta kvalitet från Guldfågeln, vilket varit fallet ända sedan starten 1975. Så svensk en kyckling kan bli för salladsbarer, café storkök eller restaurang.

  • Tärnade kycklingbitar
  • Färdigsteka och färdigkryddade
  • Ugn: 15 min
  • Mikro: 5 min
  • Säljes: 2x3 kg

Produktspecifikation

LeverantörGuldfågeln AB
VarumärkeGuldfågeln
Försäljningsenhet2x3kg
Vårt Art. Nr.52484
Lev. Art. Nr.2665
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall48 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Guldfågeln

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se