Persika Aprikos

Walters Bay

Persika och aprikos smak - wow vad bra. Här har du en riktig fullträff från Walters Bay att servera i sin schyssta förpackning direkt till din restaurang-, eller cafékund. Varför inte till kontoret? Med naturlig smaksättning av persika och aprikos ges en perfekt blandning till ett fräscht och uppfriskande frukt-te. Ett svart te som handplockas och processas på Sri Lanka efter hög kompetens och kännedom.

  • Persika Aprikos te från Walters Bay
  • Kuvertpåsar
  • Passar perfekt i koppen på ditt café

Påsar á 3g, som gärna får ligga i koppen 3-5 minuter före servering beroende på önskad styrka. Ett milt, smakrikt och sött te som är väldigt svårt att motstå.

Produktspecifikation

LeverantörT-Bay Nordic AB
VarumärkeWalters Bay
Försäljningsenhet100x1st
Vårt Art. Nr.60889
Lev. Art. Nr.WB-PEAENV100
Antal st per krt100 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se