PostNord

Outofhome.se anlitar PostNord för leveransen av dina varor. PostNord, tidigare Postverket, har under olika namn levererat brev och paket sedan 1636. För att sätta det i perspektiv – det är fyra år efter kung Gustav II Adolf dog på ett slagfält i Lützen under det 30 åriga kriget. De har hållit på längre än något annat företag i världen med brevbäring. De kör inte längre med häst och vagn utan numera med en av nordens mest moderna tranportflottor.

Om produkterna du beställer finns i lager, vilket alltid är vår ambition, brukar PostNord leverera varorna inom 24 timmar från att vi skickar dem. Idag skickar vi alla våra leveranser med standard Företagspaket 16:00. Om det brådskat kan du via oss köpa leverans med PostNord företagspaket 12:00 eller 09:00 för garanterat snabb leverans. De sistnämna tjänsterna gäller i vissa delar av landet, kontakta i så fall vår kundservice med ditt ordernummer så hjälper vi dig.

Beställningar före 12:00 skickas samma dag

Snabbhet är viktigt i vår bransch och vi är måna om att ge er en bra service. Lägger du er beställning före lunch skickar vi därför iväg leveransen samma dag. Det innebär att du i många fall har varorna redan dagen därpå. Vissa orter och rutter som körs via lantbrevbärarlinja har något längre leveranstid. Vårt huvudkontor och moderbolag är beläget i Göteborg men alla varor skickas från vårt lager i Uddevalla. Vi anlitar Samhall AB för all plock & pack samt lagerhantering.

100% klimatkompenserad transport

Världen står inför en enorm utmaning när det gäller global uppvärmning. Vi är medvetna om den påverkan vi har med våra leveranser och vi vill göra det vi kan för att kompensera de utsläpp vi står för. Våra leveranser skickas med PostNord Företagspaket DPD, en tjänst som är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Med en av de mest moderna transportflottorna i norden arbetar PostNord aktivt med att minska sina egna utsläpp. Den koldioxid som ändå blir utsläppt under transporterna går dock enkelt att klimatkompensera och vi rekommenderar alla e-handlare och transportörer att göra detta. Vad vi vet är det endast outofhome.se som tar ansvar för och klimatkompenserar sina transporter bland de stora restaurang-grossisterna på marknaden idag. Vi använder Tricorona, som levererar FN certifierad Gold Standard. En klimatkompensation som garanteras av tredje part och är den enda kompensationen som bl.a. statliga företag får använda.