Premium Milkshake

Debic

Premium Milkshakeshake från Debic är extra krämig och har en mycket god smak av grädde, socker och vanilj. Denna milkshake är av premium kvalité, vilket gör att den får en extra krämig konsistens när den mixas, precis som man kan se i amerikanska filmer. I mixern kan du även tillsätta frukt, puré, bär eller kaffe och du en underbart god milkshake. Kommer i en kartong innehållande 6x2L flaskor med smakrik milkshake vilket gör det perfekt för brunchrestauranger, kaféer och storkök.

  • Premium Shake från Debic med god smak av grädde, socker och vanilj
  • Får en extra krämig konsitens när den mixas
  • För brunchrestauranger, kaféer och storkök
  • Fungerar även i mjukglass-maskiner

Förvaras i kylskåp och bör förbrukas inom 4 dagar efter öppning.

Produktspecifikation

LeverantörFrieslandCampina NL
VarumärkeDebic
Försäljningsenhet6x2l
Vårt Art. Nr.61141
Lev. Art. Nr.0747265
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall64 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Debic

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se