Pulled Vego

Anamma

Pulled Vego från Anamma för café, restaurang, storkök och street food-koncept. Pulled Vego en otroligt god och mångsidig vegoprodukt baserad på den proteinrika sojabönan. Det kan kallas för det veganska alternativet för pulled pork, och är perfekt om man vill laga trendiga gröna rätter som burgare eller saftiga wraps. Endast fantasin sätter stopp!

För att få en hjälp på vägen är det ingen dum idé att kika in på alla oemotståndliga och vegetariska recept från Anamma. Anammas Pulled Vego är självklart helt fri från gluten, mjölk, ägg, animaliska råvaror och GMO! Det talar för en hållbar produkt som tar din veksamhet till nästa nivå.

  • Pulled Vego från Anamma för café, restaurang, storkök och street food-koncept
  • Smakrik och mångsidig vegoprodukt för wraps, sallader eller där fantasin sätter stopp
  • Tillverkad av proteinrik soja

Anammas produkter innehåller minimalt CO2-avtryck eftersom de består av några animaliska råvaror. Vegotrenden är här för att stanna och att äta mer grönt är nu en självklarhet för många. Med Anammas Pullled Vego kan en vegetarisk och sund livsstil bli vardag på café, restaurang, arbetsplats och i skolmatsalen.

Produktspecifikation

LeverantörOrkla Foods Sverige AB
VarumärkeAnamma
Försäljningsenhet1x3kg
Vårt Art. Nr.53070
Lev. Art. Nr.47577
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall90 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Anamma

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se