Ishavsräkor Skalade 500+

Feldt's Fisk

Kvalitetssäkrade och smakrika Ishavsräkor á 2.15 kg från Feldt´s Fisk & Skaldjur. För restaurang, café och hotell. Utmärkta på en klassisk räkmacka eller som ingrediens i soppa eller gryta. Feldt´s Fisk & Skaldjur har ett gediget miljötänk som genomsyrar deras produkter. Dessa Ishavsräkor är MSC-certiferade och en del av Feldt´s miljömärkta sortiment. MSC-certifieringen innebär att räkorna är hållbart fiskade vilket innefattar en minimerad påverkan på havsmiljöer och en god fiskeförvaltning. Ishavsräkorna fiskas i Nordostatlanten innan de kvalitetssäkras av Feldt´s.

Feldt´s Fisk & skaldjur låter koka ishavsräkorna innan de fryses in styckvis. Förvaras i en temperatur om -18 °C och tinas upp innan servering. Räkorna har en hållbarhet på 18 månader från produktion.

  • Kvalitetssäkrade Ishavsräkor
  • MSC-certifierade 
  • Fiskade i Nordostatlanten 
  • Förkokta och skalade
  • Förvaras fryst- 18 °C

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x2.15kg
Vårt Art. Nr.54845
Lev. Art. Nr.1292
Antal st per krt4 st
Antal krt per pall40 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.