Rhode Island Dressing

Felix

En riktigt bra Rhode Island Dressing är svår att inte tycka om. Den från Felix är nämligen riktigt bra. Med sitt klassiska recept innehållande mild svenska rapsolja, tomat och ägg från svenska frigående höns är den en given produkt på många restauranger. Tillverkad med passion i den lilla byn Fågelmara i Blekinge och givetvis utan konserveringsmedel, färgämnen och aromer. Den är förpackad i en så kallas sentomat som bära är att koppla upp i Felix populära serveringssystem.

  • Rhode Island Dressing
  • Klassiskt recept
  • Svenska ingredienser
  • Sentomat för servingssystem<

Produktspecifikation

LeverantörOrkla Foods Sverige AB
VarumärkeFelix
Försäljningsenhet4x2.5kg
Vårt Art. Nr.52191
Lev. Art. Nr.09189
Antal st per krt4 st
Antal krt per pall60 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Felix

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se