Rotfruktschips, lättsaltade

Rootfruit
Nya fräscha, krispiga och välsmakande rotfruktschips från svenska Rootfruit. Rootfruit erbjuder en härlig smakupplevelse och en twist jämfört med de vanliga chipsen i en påse som har variation. Ett spännande och "nyttigt" alternativ när du känner saltsuget komma.

Påsen innehåller en smakfull blandning av potatis, palsternacka och rödbeta. Rotfruktschips passar utmärkt tillsammans med valfri dryck eller som en perfekt avslutning på måltiden. Ett storpack innehållande 20 st påsar om 40g gör det smidigt och enkelt att förvara. Påsarna kan med fördel hällas upp i skålar och chipsens olika färger gör det till en vacker syn för ögat. En nyhet som är här för att stanna!

Produktspecifikation

VarumärkeRootfruit
Försäljningsenhet20x40g
Vårt Art. Nr.50765
Lev. Art. Nr.3034
Antal st per krt20 st
Antal krt per pall72 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Rootfruit

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se