Rotfruktschips, lättsaltade

Rootfruit

Passa på att testa de fräscha, krispiga och väldigt goda rotfruktschipsen från svenska Rootfruit. Ett spännande och "nyttigt" alternativ när du känner saltsuget komma. Rootfruit erbjuder en härlig smakupplevelse och en twist jämfört med de vanliga chipsen i en påse som har variation.

Hinken innehåller en smakfull blandning av potatis, palsternacka och rödbeta.  Passar utmärkt tillsammans med valfri dryck eller som en spännande avslutning på måltiden. Hinken rymmer 600 g och kan lätt hällas upp i skålar och chipsens olika färger gör det till en vacker syn för ögat.

 

Produktspecifikation

VarumärkeRootfruit
Försäljningsenhet1x600g
Vårt Art. Nr.50766
Lev. Art. Nr.3028
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall144 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Rootfruit

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se