Sejcrispie, förstekt, 50g

Feldt's Fisk

Panerad och förstekt Sejcrispie, 50g/st, i 5 kg-kartong. Feldt's Fisk & Skaldjur levererar fisk i toppklass, och här presenterar de en "Sejcrispie" som är oemotståndlig till potatismoset och det allra mesta. Förrutom fokus på smak och kvalitet, arbetar Feldt's med ett MSC-certifierat fiske för en hållbar framtid. Sejen är därför fiskad i Nordostatlanten. Sejfärs har omfamnats av en krispig panering, och innehåller inga som helst spår av mjölk, ägg, nötter, soja eller kräftdjur, vilket är skönt att veta för allergiker. Ett hållbart och välsmakande val för caféer, restauranger, hotell och storkök!

  • Panerad och förstekt Sejcrispie
  • MSC-certifierad
  • Förvaring: - 18 C
  • Hållbarhet: 18 månader

MSC, står för Marine Stewardship Council, vilka aktivt arbetar med en viss miljöstandard inom fiske. MSC:s standard granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org& för mer information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

PS! Gänget bakom Feldt's tipsar om tillagning i Stekugn: 225ºC, ca 15 min*, eller i Varmluftsugn: 200ºC, ca 15 min*. Sejen behöver inte tinas innan tillagning.

* Tiderna kan variera beroende på ugn.

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet100x50g
Vårt Art. Nr.52408
Lev. Art. Nr.3317
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall63 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se