Sejfilé, panerad & förstekt, 140-160g

Feldt's Fisk

Styckfryst, förstekt och panerad sejfilé, 140-160g/st, i 5 kg-kartong. Mästare på fisk är gänget bakom Feldt's Fisk & Skaldjur. De värnar starkt om vår miljö och satsar därför på ett MSC-certifierat fiske för ett hållbart hav och fiske. Sejen är fiskad i Nordostatlanten (Barets Hav, Norska Havet), och har en krispigt god panering som kommer ta serveringen med storm. De sprödbakade sejfiléerna innehåller inga som helst spår av mjölk, ägg, nötter, soja eller kräftdjur, vilket är gött att veta för allergiker. Vi har även en mindre variant med 80-100g/filé. Ett medvetet och supergott val för caféer, restauranger, hotell och storkök!

  • Förstekt och panerad sejfilé
  • Benfri
  • MSC-certifierad
  • Förvaring: - 18 C
  • Hållbarhet: 18 månader

MSC, står för Marine Stewardship Council, vilka aktivt arbetar med en viss miljöstandard inom fiske. MSC:s standard granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org för mer information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

PS! Gänget bakom Feldt's tipsar om tillagning i Stekugn: 225ºC, ca 25-30 min*, eller i Varmluftsugn: 200ºC, ca 20-25 min.*

* Tiderna kan variera beroende på ugn.

Produktspecifikation

VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.52404
Lev. Art. Nr.3325
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall63 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.