Panerad & Förstekt Sejfilé, 80-100g

Feldt's Fisk

Styckfryst, förstekt och panerad sejfilé, 80-100g/st, i 5 kg-kartong. Feldt's Fisk & Skaldjur leverar i världsklass i vanligt ordning. Självfallet, värnar de starkt om vår miljö och satsar Feldt's därför på ett MSC-certifierat fiske. Sejen är fiskad i Nordostatlanten (Barets Hav, Norska Havet), och har en krispigt god panering som kommer göra succé. Vi har även en liknande variant med 140-160g/filé för den hungrigare gästen. De sprödbakade sejfiléerna innehåller inga som helst spår av mjölk, ägg, nötter, soja eller kräftdjur, vilket är skönt att veta för allergiker. Ett medvetet och supergott val för caféer, restauranger, hotell och storkök!

  • Förstekt och panerad sejfilé
  • Benfri
  • MSC-certifierad
  • Förvaring: - 18 C
  • Hållbarhet: 18 månader

MSC, står för Marine Stewardship Council, vilka aktivt arbetar med en viss miljöstandard inom fiske. MSC:s standard granskas ständigt av fiskenäringen, forskare, experter och miljöorganisationer. De tre främsta och avgörande områdena MSC berör i sin miljöstandard, är hållbara fiskebestånd, minimerad påverkan på havs-och livsmiljöer samt god fiskeförvaltning. Besök gärna msc.org& för mer information om hållbart fiske och dess viktiga innebörd!

PS! Gänget bakom Feldt's tipsar om tillagning i Stekugn: 225ºC, ca 25-30 min*, eller i Varmluftsugn: 200ºC, ca 20-25 min*. Fisken behöver inte tinas innan tillagning.

* Tiderna kan variera beroende på ugn.

Produktspecifikation

LeverantörFeldt´s Fisk och Skaldjur AB
VarumärkeFeldt's Fisk
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.52405
Lev. Art. Nr.3324
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall63 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Feldt's Fisk

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se