Majonnäs 78%, Blå

Skåne Finkost

En prisvärd majonnäs av god kvalitet från Skåne Finkost för café, gatukök, restaurang och storkök. Gänget på Skåne Finkost har här skapat en len och karaktärsstark majonnäs som alltid uppskattats av kockar, finsmakare och majonnäsexperter. Majonnäs är en riktigt fin bas i såser och funkar även utmärkt precis som den är som sås eller dip.

Det allra viktigaste för Majonnäsfabriken hos Skåne Finkost, är att tillverka majonnäsen på endast riktigt bra råvaror. Njut här av en majonnäs med 78%-fetthalt. I en mycket smidig 10kg hink för de som bara älskar majonnäs. Skillnaden på majonnäs 78% Blå jämfört med den röda är att den röda tillverkas av riktig äggula medan den blå är gjord på äggpulver för att hamna något bättre i pris.

  • Majonnäs från Skåne Finkost, storpack
  • För restaurang, café, storkök och gatukök
  • 78%-fetthalt och prisvärd

Produktspecifikation

LeverantörMajonnäsfabriken Skåne Finkost AB
VarumärkeSkåne Finkost
Försäljningsenhet1x10kg
Vårt Art. Nr.53203
Lev. Art. Nr.102031
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall52 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Skåne Finkost

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se