Majonnäs 80%, 5 kg

Skåne Finkost

Majonnäs i 5 kg-hink från Skåne Finkost för café, gatukök, restaurang och storkök. En riktigt bra majonnäs är viktigare än mycket annat i matlagning, för att få just den smaken man önskar i sin sås eller dressing. Skåne Finkost är experter på majonnäs sedan 1937 och tillverkar en len, karaktäristisk och fyllig majonnäs med samma recept sedan start. Kockar, majonnäsexperter och kontoret står eniga - äkta majonnäs med riktigt bra råvaror är ett vinnande koncept.

Majonnäsen har en klassisk 80%-fetthalt och säljes i en smidig 5-kg hink. I sortimentet finns även en större variant för de som bara inte kan få nog. 

  • Äkta majonnäs i 5 kg-hink från Skåne Finkost
  • Fetthalt: 80 %
  • Perfekt bas i såser
  • För café, storkök, restaurang och gatukök

Produktspecifikation

VarumärkeSkåne Finkost
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.53200
Lev. Art. Nr.102001
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Skåne Finkost

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se