Skånsk senap

Druvan

Skånsk senap för storkök och restaurang från Druvan är ett nogrannt utfört hantverk fyllt med smak. Smaken är kraftfull och stark vilket den ska vara för att verkligen lyfta ärtsoppan eller ge det där goda stinget på skinksmörgåsen. Senapen produceras i Druvans fabrik i Eslöv där de stora stenkvarnarna varsamt justeras så att senapsfröna ska krossas på rätt sätt. Till den här skånska senapen krossas gula och bruna senapsfrön grovt för att få den grovkorniga konsistensen. De krossade fröna hälls ned i en blandning av vatten, attika, rapsolja, salt och kryddor. Senap är även som bekant en viktig ingrediens i diverse såser samt ett gott tillbehör på hotellfrukosten. Den här skånska senapen kommer i en två liters hink, den är därmed perfekt för storkök, hotell, restaurang och cateringverksamheter. 

  • Kraftfull, stark och smakrik senap
  • Grovkornig
  • För storkök, hotell, restaurang och cateringverksamheter. 

Produktspecifikation

LeverantörO. Kavli AB
VarumärkeDruvan
Försäljningsenhet1x5kg
Vårt Art. Nr.61180
Lev. Art. Nr.560433
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se