Yoghurt Skogsbär 2%, 200 g

Yoggi

Yoghurt Skogsbär 2% i portionsförpackning från Yoggi, för café, hotell, butik och förening. Arlas varumärke Yoggi är en krämig och mild yoghurt gjord av goda bär och 100% svensk mjölk. Yoggi i portionsstorlek kan med fördel serveras till frukostservering på hotell eller erbjudas som mellanmål på butik eller café.

Yoggi skogsbär består av ljuvliga blåbär, jordgubbar, lingon, hallon och björnbär. Förvaras vid högst +8°C och har en hållbarhet på 28 dagar.

  • Yoghurt Skogsbär i portionsförpackning från Yoggi
  • Perfekt för servering av frukost eller mellanmål på café, hotell, butik och förening
  • Smak av klassiska bär
  • Fetthalt: 2%
  • Förvaras vid högst +8°C

Produktspecifikation

LeverantörArla Foods AB
VarumärkeYoggi
Försäljningsenhet8x200g
Vårt Art. Nr.52936
Lev. Art. Nr.8440
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall156 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Yoggi

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se